I en lille by der hedder Vodskov ikke langt fra Aalborg, var der engang en lille Farmpark fuld af dyr. Dyrene hyggede sig hele dagen og hilste på utallige børn igennem tiden.

Det er der heldigvis stadigvæk! Den fungerer også stadigvæk som et åbent landbrug hvor du har mulighed for at besøge en bondegård. Dette involverer fodring af dyr, fortælling om dyr og andet der hører med til et gårdbesøg.

Du kan stadig nå at møde de søde og klappelige dyr som alle bare venter på at du kommer og holder dem med selskab.

Nymarksminde Farmpark / Mini-Zoo indeholder kalkuner, geder og kaniner. Vi har også dine traditionelle bondegårdsdyr som køer, grise, får og heste! Du kan læse meget mere om vores dyr ved at kigge på siden dyr.
Brug kortet nedenfor, til at finde dit yndlingsdyr.
Kort over Nymarksminde farmpark mini-zoo og fodboldgolf

 

Du finder vores gård, ved at bede dine forældre køre ad motorvej E45 mod nord. Når I så kommer til Vodskov skal I dreje af ved afkørsel 18. Så kommer I nemlig direkte til Nymarksminde Farmpark / Mini-Zoo.

Nymarksminde Mini Zoo er let at finde, uanset om man kommer fra Hobro eller Hirsthals. Så grib chancen idag, ring og hør mere om vores åbne landbrug.

På vestvej skal I bare kigge efter nogle store hvide sten hvorpå der står “Nymarksminde Farmpark” så er I hvor I skal være, og så kan jeres dag fuldt af sjov begynde – I jeres tempo!

Skilte ved Nymarksminde indkørsel

Der står to af disse på hver side af indkørselen