Mellem træer og marker, midt i freden og roen, finder du Nymarksminde. Det er en hyggelig lille bondegård med mange forskellige tilbud og faciliteter.

Her finder du blandt andet en fantastisk bed and breakfast, spændingsfyldt fodboldgolf eller levende legeland.

Er du i tvivl om hvordan du finder frem til Nymarksminde Farmpark / Mini-Zoo, så gå til Kontakt.

For at komme til Nymarksminde farmpark i Vodskov skal du køre ad motorvej E45 i Nordjylland. Afkørsel 18 fører lige til døren.

Gården er ejet og drevet af Ole og Inger Risager. Gården har været aktiv siden 2001 som Bed & Breakfast og Bondegårdsferie. Gården er senere blevet udviddet med flere lejligheder for at kunne huse de mange mennesker som vil på en anderledes ferie. Det viste sig, at overraskende mange mennesker gerne vil besøge en bondegård. Der er også blevet bygget en fodboldgolfbane på gården, som er meget populær med unge gæster. Der er 18 huller der byder på udfordring og spænding.

Der er desuden også en farmpark på gården. Denne hjemmeside er dedikeret til at fortælle den besøgende om vores farmpark som indeholder forskellige bondegårdsdyr. Hvis du vil læse om hvilke dyr der bor på gården, kan du gå til siden dyrene og læse mere.

Skilt ved vestvej 91

Nymarksminde skilt ved Vestvej 91, Vodskov