Her har alle dyrene skrevet en fælles hilsen til de mange børn der kommer og går på Nymarksminde. Vi tager forbehold for stavefejl, nogle af vores dyr er ikke alt for skarpe til maskinskrivning.

 

Kære nye besøgende børn og tilbagevendende unger.

Nu har det været vinter. Sommeren lurer forhåbentlig lige udenfor døren. Foråret kommer dog lige før. For os på Nymarksminde betyder det, at vi kommer hjem på gården fra vores vinterferie. Dyr trænger nemlig også til ferie en gang imellem. Ferie er nemlig en vigtig ting, om man er menneske eller dyr. Barn eller voksen.

Grisene kan stolt fortælle, at de har plasket rundt i mudder hele deres vinterferie og spist god mad. De fortæller, at de har fået mange gode venner i deres ferie, men de har savnet børnene. De er altid så glade og søde siger de. De hilser dog og siger, at de indtil videre har det fortr-øffe-ligt.

Køerne kan næste ikke vente med at komme hjem til gården. De savner rigtig meget at hilse på de første gæster der kommer trillende ned ad vejen til gården. De tror kraftigt på, at i år bliver et rigtig godt år. Muuh-ligvis bedre end sidst år.

Hestene har ikke været på ferie. Det har ikke været nødvendig. Hestene kan nemlig godt klare at trisse rundt i vinterperioden. Det har de intet imod. De behøves næsten ikke røre sneen. De står nemlig op og sover, så de siger det ikke er så slemt.

Kaninerne meddeler, at de har boet på gården vinteren over. Det har været en kold oplevelse, men de har heldigvis en meget varm pels, så det har slet ikke været noget problem. De har desuden også fået nogle unger. De små kaniner glæder sig også rigtig meget til at møde de besøgende børn. De bliver helt langørede af spænding.

Kalkunerne vil også gerne hilse og sige, at de “Gobble gobble”. Det er et kalkunsk ordsprog som betyder noget i retningen af “Øst vest, hjemme bedst”. De fortæller, at de har hygget sig rigtig meget på gården. De bor nemlig lige op ad hønsene, og de taler næsten samme sprog. Det er ligesom Norsk og Svensk. De forstår det godt hvis de rigtig koncentrerer sig.

 

gedekid leger med bold, Nymarksminde

Gedekidene leger med hinanden mens forældrene slapper af.